SVENSK TEMPEH PÅ GULA ÄRTOR

IMG_3701.jpg
IMG_8214.jpg
IMG_8232.jpg
Yolo.jpg
IMG_4468.jpg

NUTRIENT TEMPEH - PÅ SVENSKA GULA ÄRTOR

Vår svenska tempeh produceras på ett ansvarsfullt sätt med råvaror från gårdar kring Kalmar och Öland. Den har en klimatpåverkan flera gånger mindre än liknande produkter och alla ingredienser är noga utvalda med hänsyn till klimat och hälsa.

Vad är Tempeh?

Tempeh kommer ursprungligen från Indonesien där man tog till vara på resterna från Tofu produktionen.
Den produkt som vi skapar är i stället baserat på gula ärtor som har mindre klimatpåverkan än originalet soja. Dessa tillreds och tillåts genom en kontrollerad fermentering få sin struktur och goda smak. Det som även händer i denna process är att näringsämnena i ärtan börjar brytas ned vilket betyder att det blir lättare
för kroppen att ta till sig näringen.

Vilka är produkterna?

Tempeh - Fryst
Tempeh - Färsk kyld
Vi kan utveckla dom festa olika former och paketeringar som önskas.

HÄR HITTAR DU OSS

ÅRERFÖRSÄLJARE: 

RESTAURANGER: